Followers

Thursday, 12 March 2015

Italiannies



Italiannies baru bukak kat alamanda last week kitorang pegi la makan situ... 1st time makan biasa pegi mall pun cam tak de plak nk try makan kat  Italiannies ni...... sedap rupanyaaa :) jakun jappp


kitorang semua ambik set quick lunch... price start at 18.99++ depends on menu

aku ambik set ni

apertizer 

aku ambik salad....

sedapppp salad dia... biasa makan salad rasa cm sayur kosong jer ni sedap sangat sampai licin aku makan :)




main course

Spinach & Beef Bacon Pasta with Poached Egg




sedapppp jugakkk.... sampai licin la pinggan  :p






Dessert

kalau ambik set tu tambah RM5 ++ jer utk dessert so aku ambik creme brulee ni...

sangattt sedapppppp aku penah try few place la jugak creme brulee ni tp kat sini mmg sedapppp bagi tekak aku terasa lemak2 n caramel dia.... arghhhh perfectoo!! :)




berbaloi makan kat sini next time leh cuba menu lain plak...