Followers

Thursday, 29 January 2015

Buffet dinner hotel Marriot Putrajaya

minggu lepas kitorang buat makan-makan untuk staff office menghabiskan duit tabung unit tahun 2014, diorang tak nak buat makan biasa-biasa semua pakat-pakat nak makan buffet kat hotel...

aku sebagai orang yang dilantik untuk uruskan makan-makan ni bagi la 4 pilihan nak makan kat mana, sampai pening-pening kepala pikir nak makan kat mana, nak mahal sangat ada jugak yang tak setuju, aku kena gak pikir semua pihak.... last-last decide sponsor makan guna duit office tu half, kitorang cuma bayar half price je, so ok la semua pun setuju....dah alang-alang nak makan hotel kan kita pegi 5* terus...

kitorang pilih buffet dinner Hotel Marriot Putrajaya 

untuk buffet malam tu seafood grill

jumaat tu after keje kitorang pegi la makan,  senang balik lambat pun esok nya dah cuti leh relaks2...

Satu unit ni tak ramai pun, total 20 orang je makan malam tu, booked siap2 tempat requested privacy corner space untuk kitorang je, sbb ada la meraikan few staff yang dah bertukar keluar sama...



selection of food dia mmg banyak...start makan kul 6.30 makan relaks-relaks, berhenti solat maghrib, 



sambung lagi makan...



makan 









makan



dan makan.... 



cheese baked scallops tu memang sedapppp :)

teringat-ingat la plakkk




sampai la kul 10.00 malam




kaki-kaki selfie  :)











best... makanan pun sedapppp...ahkak bagi 5 bintang  :p

buffet dinner kat sini RM107  tapi dapat less 20% (untuk maybank kredit card holder)

2 comments:

  1. kalo aku pergi ni...mmg aku akan ulang2 amik salmon, oyster ngan dessert jee laaa hahaahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la lieya baru berbaloi kan.... tp serius berbaloi la bayar mahal pun sedapp

      Delete