Followers

Thursday, 22 May 2014

my new blog


Bismillahirahmanirrahimm


huwaaaaaa tension nya kena buat blog baru sayang giler dengan blog lama tu, tapi apakan daya password tak boleh bukak entah kat mana silap nya 

nak start blog baru ni Ya Ampunnnnn malas nak mampos.... nak start balik from zero dengan dah lupa mcm mana nak tukar header background bagai... SUMPAH MALASSSSS!!!

malas-malas pun buat jugak kan tak boleh la hidup tanpa dunia blogger wahhhh gitu... 

ok ni kira 1st introduction entry la untuk blog lama tu...

aku letak link blog lama kat sini untuk rujukan semua



salam perkenalan dari our little family 





semoga Allah memberkati blog baru aku ni hikhikkk

1 comment:

  1. Hoii patut la lama menghilang. Nasb baik yat komen entry hana. ish budak ni, mesti lupa password tu. gggrr terus update ok perkembangan bella.

    ReplyDelete