Followers

Tuesday, 13 January 2015

aktiviti taska anak

taska bella ni kiranya ada jugak la belajar2 skit-skit tak la taska semata-mata... sajer nak share aktiviti-aktiviti sepanjang orientasi dia last week 



 tampal nama masing-masing kt board ni.. sesi suai kenal



ni learning numbers








 

masa ni sambutan maulidur rasul kt school dia. diorang berarak kt area taman tu jer sambil selawat
 








peace tak jadi tu tak tinggal :p



ni aktiviti art, tampal2 gunting-gunting









tu jer la antara aktiviti kat taska dia... ok la kan dok ngan pengasuh langsung tak de apa2 aktiviti..kat sini at least boleh develop social skills dia 


aku tak expect la dia nak pandai membaca ke apa kt rumah pun aku ajar2 gitu jer...janji dia enjoy her so called school life ok laaa... 

No comments:

Post a Comment