Followers

Tuesday, 5 August 2014

raya 2014 kami tema royal blue

pagi raya tu sempat la jugak bergambar sbb tahun ni semua pakai tema royal blue..
  jadi wajibbb ambik gambar la kan,  belikan abah ngan mak baju sama jugak.... 

 hubby balik dari solat raya terus siap2 setting camera lepas sesi salam-salam start la bergambar 


my little family :)

 
Mak & Abah


 

family yong (kakak sulung aku) 



family Nyah (kakak no 2 ) 
  


 Family kak na (kakak no 4)
 
  
mak abah & anak-anak

abang aku tu no.3, dia tak kawen so tak de gambar family la :)

 


bergambar satu keluarga 
5 anak, 4 menantu, 13 cucu

semua dah besar-besar cucu mak abah,  yang sulung dah 20 thn, dah abis matrikulasi dah yang bongsu setakat ni anak aku la si Bella tu...
 

kecoh nya achu tu :p

 

Free style



raya belah perak tahun ni tak banyak jalan raya cuma pegi 3-4 buah rumah yang dekat-dekat jer...sbb abah dah tak sihat tapi ramai yang datang rumah menziarah abah

Alhamdullilah kami masih diberi kesempatan untuk bergambar sekeluarga tahun ni 


No comments:

Post a Comment