Followers

Wednesday, 27 August 2014

seoul garden

yeayyy arini aku raya haha orang dah lama abes puasa 6 aku baru abes semalam... banyak sungguh dugaan nak berpuasa tahun ni dengan open house la makan-makan semua tak mampu nak menahan napsu serakah bab makan2 ni... haha akhirnya abes jugak la puasa sunat aku tu di penghujung syawal Alhamdullilah


arini teringat-ingat makan-makan kat seoul garden aritu ni cerita lama makan-makan kat pall mall seremban masa raya aritu

 adoiii sedap nya... aku ni 1st time makan situ hahaha org dah jenuh pg kan aku baru nak merasa... baru ku tahu rupanya sedap makan kt sini...serius teringat-ingat la plak... mmm 






daging-daging dia sedap-sedap kann aku suka sebab banyak giler pilihan untuk grill-grill ni, terriyaki beef la, cofee beef la, blackpaper la... etc etc





 minah sorang ni keje dia minum, makan aiskrim, makan ABC tu je la ulang-ulang nasib baik free ko kalau tak rugi bawak hihi












kat pall mall ni price 30.88 ++ aku pun baru tau kata price berbeza ikut outlet mcm kat ipoh 27.88++ jer nnti balik perak nak makan la :)

arghhh lapar tgk gmbr :)




No comments:

Post a Comment