Followers

Monday, 29 December 2014

JJCM Nilai - Kedai Makan Tepi Kubur


 kedai ni kedai favorite hubby untuk makan tengahari,  nak datang sini kena datang awal kalau tak lauk abes ataupun meja penuh... meja dia tak bnyk ada la dlm 10 meja jer kot... kalau dtg sini sure berderet2 kereta kt luar kedai ni

kedai ni betul-betul tepi kubur kalau search location pun keluar kedai makan tepi kubur



konsep kedai dalam taman pokok buluh






kitorang pun dah lama tak dtg mkn kt sini, aritu cuti krismas tak ke mana aku plak malas nak masak terus ajak hubby datang sini tu pun dah lambat dah kul 1 baru sampai, lauk pun tak bnyk yang tinggal 

kitorang order daging salai masak lemak
ikan tenggiri asam pedas
sotong kicap (tak de dlm gambar)
ulam-ulam, (ulam ni wajib order sbb sedap sangat ngan sambal cili padi dia tu)




antara menu lauk-pauk yang ada




menu air





sapa suka pedas, suka makanan negeri sembilan ni la tempat terbaik kat nilai, mmg dijamin puas hati pedas sampai berpeluh-peluh

tapi kena datang awal tau... kul 11 dah bukak sila chop tempat.. kul 1 lebih biasa dia dah tutup pintu kedai dah tinggal orang kat dalam je makan :)







No comments:

Post a Comment