Followers

Wednesday, 23 July 2014

baju raya mamma & Jelly bunny

sibuk-sibuk buat persiapan baju raya anak dari awal lagi
last-last baru tersedar baju raya mamma sepasang pun tak de lagi hahaha giler

orang lain awal-awal dah beli kain tempah bagai aku mcm biasa la beli ready made jer
dari sehari ke sehari mengajak hubby pegi jalan tar mmg tiap tahun situ jer la tempat nya 

so last saturday semangat la nak kuar pegi cari baju, MIL plak tak leh nak jaga bella sbb nak kena pegi hospital pulak, nak tak nak redho jer bawak si kecik tu

us..




 kuar pun dah lambat budget ok la sampai sana, hambek ko... semua parking full, belakang KWSP, menara CIMB, sogo, pertama semua full ... NANGESSS!!!

dengan pikir nak mengangkut si kecik tu lagi risau risauuu sekarang ni tau je la mcm-mcm kes

papa cakap tak sanggup nak pegi kitorang pusing 2 kali still tak de parking sudahnya pusing balik nilai huwaaaaa ronda KL sajer-sajer je la

mood nak mencari baju pun dah kelaut dah

balik tu whatapps-whatapps ngan kawan dia suggest pegi cari kat area bangi
so malam tu pegi la bangi lepas berbuka misi mencari baju mamma ikut tema royal blue tu di teruskan

Alhamdullilah jumpa 

Baju Mamma n Baby dah ada...nak gak sedondon reben2 :)

yeayyy dah boleh raya dah :p




kasut raya aritu dah beli kat Jelly Bunny KLIA2 sekarang tengah End Of Season Sale 50% all items kooo!!! i like sangattt..


dah beli baru perasan dah kenapa dua2 color merah.. :p

kiter pakai kasut janji selesa je tak sanggup nak beli dah yang beria2 pastu tersadai dek kerana tak selesa...so far kasut tutup Jelly Bunny n Tiamo jer yang selesa kat kaki...

dah-dah pg serbu Jelly bunny cari kasut murah dan selesa :)



2 comments:

  1. auuuwww kerlass baju raya mama bella ni....
    ehh selamat hari raya ye kak..
    mntk maaf kalo sy ade wat salah yg sengaja dan x sengaja ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun mintak maaf ye kalau ada salah, Selamat hari raya aien :)

      Delete