Followers

Tuesday, 23 September 2014

sentosa villa - last part

 so ni gambar-gambar hari nak balik tu, pagi-pagi dah kejutkan bella ajak morning walk ngan mama :)

 



aku jalan-jalan tengok chalet-chalet yang ada kat sini 

yang ni jenis hotel






lobby hotel, bilik-bilik belah atas

yang ni normal rate RM128 kalau tak silap







yang ni honeymoon suite, air terjun lalu betul-betul bawah chalet ni..
normal rate RM218  jer




 yang ni jenis bunglow, time ni ada chinese weeding kat sini kemain meriah lagi dengan suara diorang 

bunglow ni sesuai la kalau nak buat bbq n gathering boleh sumbat berpuluh2 orang, katil ada 4 queen jer la yang lain2 hampar tilam pun boleh :p




yang ni jenis family villa, dua tingkat belah bawah ada satu katil queen atas ada satu katil queem naik ikut tangga dari bilik bawah, yang ni pun menarik jugak kalau datang satu family anak dah besar2 boleh dok kat atas 

normal rate RM318










last but not least bergambar kenangan di belakang chalet kitorang sebelum balik :)








 



balik tu konon nak gi zoo skali hujan lebat plak terus je balik singgah la jugak kt kuala sepetang merasa makan mee udang mak jah katanya... mmm so so jer udang tak fresh mana pun ... yang sedap cucur udang jer licin kitorang bedal 




cuti-cuti malaysia kitorang diteruskan ke ipoh plak... 

to be continue :)

No comments:

Post a Comment