Followers

Wednesday, 24 September 2014

MH hotel ipoh

sampai ipoh terus cek in kat MH hotel mmg dah booking siap2 dah sbb risau cuti sekolah ni full ni pun last minit ni jer yang ada cari hotel yang ada swimming pool semua full
tak pe la janji ada tempat nak stay sementara tunggu papa buat keje

ni deluxe room RM170 / nite gov rate

snap gambar dulu sblm kita buat bed tester :)
 






 sawan cermin besar :)  






kitorang lepak bilik je berdua ngan bella papa settlekan keje petang dalam kul 6 baru keluar papa ajak main bowling :)




budak 1st time merasa pegi bowling... tak reti diam mcm dia nak bergolek jadi ball sama :)




balik tu makan nasi vanggey kat greentown business centre, nak makan nasi ganja dah tutup plak



antara hiburan tempat lepak-lepak kat ipoh malam minggu, stesen keretapi ipoh lepak tengok air pancut warna warni ni ala-ala KLCC youuuu :)

tak sangka orang punya la ramai mula2 sampai. tak la ramai sangat bila dah lewat penuh orang kat sini, selain lampu ni ada la jugak sewa car, motor toys tu untuk kids, ada sewa rollerblade, skutter macam-macam benda tak penah tengok pun orang buat sewa, ada giant bubbles memang meriah 




not bad la ipoh ada la jugak tempat nak pegi malam-malam :)

1 comment:

  1. bella pandai tol posing buat memek muke bagai...leh jadi besfren ko time selfie2 ni yatt haahahahaha

    laki aku suke hotel tu sbb id die modern...

    ReplyDelete