Followers

Friday, 19 September 2014

Sentosa Villa Taiping - Part 2


layan la pic-pic yang banyak ni sampai muntah ye citer tak banyak sbb kitorang mmg lepak villa je menikmati habis-habisan bilik tu :) maklumla semalam jer kan :p
petang tu lepas diorang bangun tidur kitorang siap-siap nak mandi air terjun, yang best nya villa ni air terjun burmese pool kt taiping tu lalu dalam kawasan villa ni, tenang betul dengan bunyi air dari belakang balcony kitorang mmg best bunyi ayam bunyi burung, sapa yang jenis nature lover memang sesuai bercuti kat sini

honeymoon lagi sesuai kat sini pun ada honeymoon suite bestnya auww :)


villa kitorang dari tepi dia dua tingkat atas tu villa lain ada tangga kat tepi untuk naik atas terus without kacau bilik kita






"mama jom mandi" konon jer berani ni











villa dari tepi  depan








 model cilik tak berbayar
 







kat sini ada jugak kandang rabbit dalam tu ada ikan n burung merpati






 bella takut bila masuk dalam air beria-ria menangis "papa nanak papa sejuk"
pijak pun tak nak dia geli pasir




 '

dah mcm kangaroo dah 






kat area sini dalam skit kira boleh la nak swim... 




sedap betul dapat berendam bawah pancuran air tu,  sejuk sampai ke tulang
 






 lepas berendam masing-masing dah malas keluar kitorang makan kat cafe dalam tu jer boleh la makanan so so jer, pic tak snap sbb mmg gelap area cafe tu nak snap mknn pun tak nampak hihi lepas makan baru keluar ronda-ronda area taman tasik bella pun dah terlena dalam kete terus balik villa








2 comments:

  1. comel bella...muke cheeky koooo...pandai posing tangan kat dagu haahahahaah.....

    sejuk wey airnye...aku pun tak tahan ...aku join berendam stgh jam ajek...budak2 ni yg enjoy main air lame.....syok kalo gi ramai2 buat bbq kat situ kan....suasana nyaman camtu .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan banglo tu sesuai sngt nak buat bbq nnti kita plan la bbq tmpt best2 taiping ni cm jauh sangat plak :)

      Delete