Followers

Friday, 3 October 2014

alim kids playgroup Part 2

aritu aku dah pg trial playgroup untuk bella kan, pastu last week join the real class plak..

RM25 untuk setiap class

this week bella mcm tak berapa nak join plak biasa la budak kan mood berubah-ubah... dia plak aritu mcm tak berapa sihat selsema skit...lagi la memerap, aku pikir ok je sbb takat selsema je kan rupanya tak...
 dia join la cuma nak aku sentiasa ada kat sebelah plak dah...


tengok la tu muka pun masam jer...



phonic learning
duduk pun belakang sorang-sorang



learning letter 'C'


belajar guna glue, brush





main chop-chop jari dalam water color 



C for Cat 

ni hasil keje bella dibantu oleh mama :) 




card lacing

 


 bolt & nuts activity


 
 buat card untuk mama :)



tampal-tampal sequine



okeh dah siap... 

take turn untuk bagi kat teacher n tulis nama






"here teacher... i'm done "


 sebelum balik ada jamuan ringan untuk kids



so far ok la jugak saje nak tgk perkembangan dia bergaul tu... playgroup ni ok la bagi budak yang betul2 tak stay kat taska macam bella sbb rasanya kat taska mmg belajar pun semua benda ni...


**tengah survey-survey nak try hantar playgroup lain plak... :)

2 comments:

  1. Kat Kuantan takde play group ni. Teringin jugak nak hantar Naurah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kot hana check here http://alimkidskuantan.blogspot.com/

      Delete