Followers

Monday, 27 October 2014

#throwback pregnancy photoshoot


bersiaran dari pulau lagenda bersama BFF... aku tinggalkan gambar-gambar ni untuk tatapan korang.. walaupun blog baru ni agak sendu jer... huwaaaa hahaha


last week tetiba belek-belek gambar dalam PC terjumpa gambar-gambar pregnancy photoshoot ni...


aku buat ngan kwn hubby jer... masa tu dia pun baru je berjinak-jinak dengan dunia photographer ni...
bayar pun RM100 jer kat dia... result tak la segempak orang yang bayar beribu kan....jadi la janji ada kenangan katanya... hikhikksss

 masa pregnant 35 weeks dah masa ni... ikutkan dah malas nak pegi tp kugagah kan jebat... sayang plak rasanya kalau tak buat....

 
jom layan gambar-gambar basi makyong mokmok

*

*

*



love yang tak menjadi :p







mok mok sungguh masa ni... 


nasib baik lepas pantang turun balik.... TQ Nona Roguy... hahhaha  :p












 




















rindu.... :)

No comments:

Post a Comment