Followers

Thursday, 6 November 2014

JJCM - KACANG POOL KAT BANGI


aku pegi minum petang ni after swimming class bella last 2 weeks, tak tau nak lepak mana tetiba hubby ckp nak rasa kacang pool? dia pnh pg sini skali ngan kwn opis dia aku ok jer 

mmg dah lama teringin nak rasa tak penah makan pun
nak ke kacang pool Hj. Mat Pool tu jauh nauuu nauuu :(

rupa dia mcm ni, kwn aku org johor tgk gmbr ckp mcm tak de daging-daging, tp rasa dia sedap la bagi aku kira boleh makan la, hubby pun ckp sedap jugak... kitorang mmg dua-dua tak penah makan benda alah ni so tak tau nak kata yg kat johor tu ofkos la lagi sedap kan...

cafe ni pun aku rasa johorean jugak sbb banyak menu johor.... n bnyk barang-barang JDT team dlm cafe dia


tapi kat sini dia serve dengan roti arab ni... yg original punya dengan roti bakar kan... tp roti ni dia bakar jugak... n sedap sbb roti ni lembut gilsss



 


cafe ni nama cafe RAHSIA kopitiam.... dekat area shop lot belakang Bangi Gateway... sederet dengan burger byte zizan razak tu



hubby order roti bakar planta + kaya pun dia pakai roti arab



dengan nasi lemak... 


kat sini ada jugak nasi ambeng, mee bandung muar, bakso,  cam menarik nak order tapi memandangkan dah nak sangat makan kacang pool tu kang tak abes plak nasi ambeng aku... next time la kot


bagi aku sedap la jugak n dekat je susah jugak nak jumpa kedai jual kacang pool ni kat sini... 

 si kecik ni belasah jer....semua pun sodapppp :P




1 comment:

  1. abg wan sama mcm nadz...x ckup 1 menu, mest nk ade kudap2 n main course =p

    ReplyDelete