Followers

Thursday, 13 November 2014

nutella brownies

baking project with bella...

saje nak test buat nutella brownies ni sbb senang barang pun mmg ada kat rumah nutella je la beli kat langkawi aritu...

bella pun dah besar dah boleh diharap ambik itu ini

ni jer bahan-bahan nya... 

m&m tu tambahan jer untuk topping


my little helper


tolong ambik sudu


tolong ambik kain lap



 tolong gaul-gaulkan tepung.... tolong makan m&m



ni hasilnya sebelum bakar... m&m tu bella yang tabur-tabur kan tu yang tak balance.....silap letak m&m awal abes cair-cair masa dah masak huhuhu

nak beli cup yang kecik2 tak de terpaksa la ambik yang besar ni dpt la 9 biji...




selepas bakar..... buruk btol rupanya tapi rasa boleh tahan jugak sedap tp kurang manis skit kena tambah susu lebih skit kot baru sedap :)





ok la skali skali baking untuk bagi bella syok bagi dia belajar, biar rajin skit kedapur bila dah besar nanti :)



5 comments:

  1. heheh. syok bella main masak2 ye. nnti blh tlg mama bella masak lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la fyda bagi rajin skit jgn mcm mak dia dah kawin baru nak ke dapur

      Delete
  2. wahh sedapnya.. kena cuba ni.. salam perkenalan dari mama jue...

    ReplyDelete
  3. adoii nyamannya tengok.. kalau rajin semua pun jadi kan.

    ReplyDelete
  4. Hana dari hari tu duk simpan resepi tp xbuat2 pun. hahaha Boleh try ni buat kek dengan naurah.

    ReplyDelete