Followers

Monday, 10 November 2014

Langkawi Day 2 - Part 2


sambungan dari Day - 2 aritu, petang tu lepas hujan dah reda kitorang terus gerak ke sky cab naik cable car... orang mmg tak ramai senang jer la beli tiket semua

naik atas tu masa kitorang pg tu tiket RM20 utk mykad tapi sblm naik skycab dia bagi masuk 6d cinema dalam 5 minit best jugak aku tak penah masuk rasa cm naik roller coster btol-btol.. terjerit2 dalam tu... 

naik atas tu stop kat atas skali posing-posing sakan sbb tak ramai orang pun kt atas tu senang nak ber wefie

 entry penuh dengan gambar...




 




makyong-makyong








































balik dari skycab cari Hafiz rojak kat Pantai Kok tapi malangnya tutup plak... 

 kitorang jalan-jalan pekan kuah shopping


malam dinner kat Restoran Nelayan, depan Hospital Langkawi ok la murah jugak..
   tapiiiii makanan so so jer... tempat pun biasa jer mcm kedai buruk jer, orang ramai, full house


 kitorang order 

ikan siakap stim
ikan jenahak sweet sour
udang goreng butter
udang sambal
sotong goreng tepung

total RM175 utk 5 orang

 rasa? mmmm tak kena ngan tekak kitorang


No comments:

Post a Comment