Followers

Monday, 9 June 2014

BBQ family


hari sabtu lepas kitorang ada family gathering belah hubby, berkumpul ramai-ramai kat rumah pakngah dia kat pajam

kebetulan mmg nenek n atuk dia ada kat sana sbb sebelum ni tak sihat so dok situ sementara anak gilir-gilir jaga, baru je sihat, konon2 nya sempena meraikan nenek dah sihat diorang ni sepupu sepapat pakat2 nak ber bbq

so sabtu tu pagi kitorang pegi la beli-beli barang, tak de pe sangat pun sebab yang banyak buat anak pakngah hubby, kitorang tolong-tolong je, cuma hubby tugas penting dia setup tempat bbq bab bakar2 ni dia mmg minat so bagi je la kat dia sorang pun boleh je dia tu

dalam pukul 6 lebih mcm tu siap2 set up api semua


sejak ada bella ni kot 1st time buat bbq so dia teruja lebih dok kat situ je sampai ke sudah....tak abes2 sebut  "api api"



bakar ayam dengan lamb jer pun tu pun berlebih2 sbb ada 2 family tak dapat datang last minit


menu di hari kejadian, ambik gambar separuh jer :)

ayam 
lamb
spagethhi bolognese, carbonara
sate
mashed potato, coleslaw
sago gula melaka 
buah




sambil makan-makan berkumpul depan tv tengok bola plak Felda vs Pahang kita sokong felda... yeayy walaupun kalah ihihihi semangat atok jerit2 masa gol 1st tu.. orang Felda katakann :p

ni budak jeles tengok baby datang dekat papa dia dan dan la macam2 aksi atas tu punya tak nak bagi baby tu dok atas papa dia, 

kalau ngan mama dia ok jer pegang la baby tu dia tak heran pun nak jeles2 bagai lagi dia suruh pegang ada la




cicit dalam family hubby
bidadari- bidadara syurga kami :)

hero nya sorang jer yang lg 4 semua girl




olololo kakak bella yang kecik molek, 

dia plak pegi panggil cousin dia kakak sebab tengok kwn tu lagi besar dari dia..... PERASANNN :p

No comments:

Post a Comment