Followers

Monday, 23 June 2014

Birthday Bella at KFC

 cerita birthday bash bella last week

menunaikan hajat anak nak tiup kek hepi birthday you you... :) anak yang nak ke mak yang nak ni? hihihi

decoration & preparation dari KFC

banner


 mask


ballons



photo booth 


goodies bag


insides


lots of toys for kids


 birthday gurl





ooo for those yang bertanya aritu, baju bella ni aku beli online last minit kat BBLUVSME... nasib baik sempat sampai b4 majlis :)







my baby...

 supermama & superbella



with Iskandar, bella's cousin... gerammmm

spiderman & supergirl 


masa chicky datang ni masing-masing dah cuak dah birthday girl nya dah melalak-lalak takut bergayut kat tengkuk mama... adoai  dah agak dah anak aku tu mmg penakut 

ammni tu sorang je yang berani... siap salam peluk lagi teruja sungguh dia... 

mmg seronok tengok brave girl... balik-balik dia jer yang nak tangkap gambar dengan chicky... chicky keluar pun sekejap jer aku pun risau jugak kalau lama kang langsung tak jadi keje ngan si Bella berpaut jer keje nya :p



her birthday cake....

dah agak dah KFC mmg tak de la ikut tema kek nya, risau membazir so guna je cake yang ada ni.. tapi aku buat la cake topper ni untuk bagi nampak ikut tema skit :)







happy faces... 

ni last ok sambut birthday mcm ni tahun depan tak de dah anak oiii kita bawak goodies pegi taska je la :)


hadiah birthday dari KFC, dapat backpack dengan cap 

 

family potrait 


cousins (hubby's side) tahun ni meriah la raya masing-masing dah kelek anak dah :)



 Alhamdullilah lepas hajat nak buat birthday bella tahun ni... thanks pada yang sudi datang, thanks for the prezzie, thanks sudi memeriahkan majlis yang tak seberapa... you all rockss!!! 


layan video-video of the day from keek








Jun 22, 2014 | Birthday bella by reasalsabila on Keek.com

Jun 22, 2014 | musical chair by reasalsabila on Keek.com

No comments:

Post a Comment