Followers

Tuesday, 3 June 2014

swimming class putrajaya progress


 swimming class putrajaya progress

dah lama rasanya tak update perkembangan swimming class bella 

masuk minggu ni hari tu bella dah attend 8 class, sbb banyak skip balik kampung la apa la Alhamdullilah so far aku puas hati dengan perkembangan dia,

untuk kelas last week coach dia dah susun ikut kategori tahap pencapaian baby, alhamdulilah walaupun bella baru nak masuk 2 thn, dia no 2 selepas sorang baby 4 tahun, i'm so happy n proud of her :)

spek pun sengett.










gambar masa class tak de ada video jer....ni gambar after class... 


masa class kita layan video kat bawah k :) 












3 comments:

  1. alolo comei sngt la awk ni bella dgn speck senget tu..hihihi
    waaah bella no.2 antara yg lain2? good gurl la bella. nnt blh la ajar Medina plak ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah ajar sure medina pandai nanti :) baby kalau suka air ni ain cepat belajar, masa mandi tu rajin2 jirus kepala dia, jangan takut2 nak jirus guna air banyak :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete