Followers

Wednesday, 25 June 2014

JJCM - Restoran Upin Ipin Putrajaya

orang dah berzaman pegi kan aku baru terhegeh-hegeh nak pegi....

hahaaha sebab ny ni nak cerita, anak aku tu belajar kt rumah pengasuh balik-balik tunjuk gmbr upin-ipin siap ckp "ma pipin" eh eh terkojut den, bila masa plak mak ko introduce ko dengan upin ipin ni nak oiii... well tak pe la kan kurang-kurang dia ada la jugak minat tengok tv sbb aku pelik bila anak aku tak suka tengok tv mcm budak lain...

jadi balik dari swimming class sabtu lepas ajak la papa singgah kat port makan baru tepi tasik kat Ayer @ 8, precint 8 tu
 
sampai jer depan pintu tu bella excited dah... "ma pipin pipin" haa yela nak oii 


 




aku order spagetthi olio ni hubby ajak share jer nak try.. not bad sedap jugak portion pun besar 

RM12.90




air aku order bandung cincau sedap jugak 

RM4






si kecik ni aku belikan air laici dalam botol upin ipin 

RM3

kemain suka sampai arini dok guna bekas tu isi air masak 



 
 






 


sambil makan menikmati pemandangan tasik... ok la not bad makanan dia berasa, tp cuma menu dia tak berapa banyak n a bit pricey 



boleh la sajer-sajer nak bawak anak bagi anak suka kan 

1 comment:

  1. oookat putrajaya pon ada yer branch upin ipin ni...bestnyaa...nory tak pernah ry makan situ lagi..
    salam kenal juga....=)

    ReplyDelete