Followers

Tuesday, 10 June 2014

Persiapan Birthday Anak

sekarang ni tengah counting the days to 2nd birthday si anak dara kitorang tu...:)

maknya gigih la serba sikit buat persiapan birthday tak de la gigih sangat kan sebab tak buat kat rumah pun, buat birthday party kat KFC tahun ni, so mcm biasa bayar goyang kaki jer la... 

kali ni mmg betol-betol simple je aku buat, aritu masa birthday celebration setahun lain skit kot, sbb biasa la birthday 1st harus semua parents teruja kan... ni buat simple2 sudehh janji buat budget pun skit tahun ni :) tahun depan Inshallah bella dah start stay kat taska, so plan mmg hantar goodies bag jer la

kebetulan boss tengah tak de kat opis so curi-curi masa buat birthday invitation, aci kan?? :p

yang kfc bagi pun ada, tapi cam tak best jer so diy je... mak nya mmg berkenan benda-benda cam ni :p










 
buat invitation card jer pun, yang lain-lain dah siap tak de pe nak buat kot... 

nanti aku update cerita birthday bella plak :)




keek bella 






Jun 9, 2014 | Learning learning learning part 2 by reasalsabila on Keek.com

4 comments:

  1. Replies
    1. hahhaha tak de la takat buat card jer boleh la anak sorang kalau anak 4,5,6 idok ler kot :p

      Delete
  2. bella....sory ye aunt xblh pomish utk g bash bella..kalo aunt sihat aunt g ye syg kalo x aunt bghadiah je ok =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa aunty datang la sian medina nak jumpa chicky :(

      Delete