Followers

Wednesday, 18 June 2014

.: handmade superheroes paperbag :.

handmade la sangat kononnya :)

nak upload cerita birthday lupa nak bawak kabel kamera so update cerita paper bag dulu la,

actually tak la fully handmade paper bag ni aku order online kat cenderahatilace
dalam dok google2 tu jumpa plak blog ni, terus order color blue ngan yellow sib baik boleh order campur-campur color so tak la membazir...




 aku masa tu plan nak buat sebijik mcm dalam gambar ni... 

ni gambar dari google
 




so dengan adanya paper beg biru n kuning yang aku beli tu yang lain2 aku tampal la guna color paper 




 logo-logo ni printables dari internet jer




 ni la rupa final goodies bag hasil tangan, tiru internet mama bella :)









mana la tau kot sapa-sapa rasa nak buat birthday superheroes theme leh la ambik idea ni jugak kalau berkenan :)

selamat mencuba :p


No comments:

Post a Comment